Medlemskap på Årås

Var med och återskapa Årås

Årås Säteri & Trädgårdar lever genom våra fantastiska medlemmar. Tillsammans strävar vi efter att bevara och utveckla Årås. Med våra medlemmars generösa stöd har vi kommit en bra bit på väg. För närvarande är vi i slutfasen av att förvandla rättarbostaden till ett Trädgårdshotell som kommer att bli en unik upplevelse, renoverat med gamla byggnadsvårdtekniker som bland annat innefattar handmålade bårder och lerklinade väggar i badrummen. Vi är också i uppstarten av att anlägga en lekplats för barnen i trädgården.
Att återställa Säteribyggnaden är en omfattande uppgift som vi har påbörjat men här finns mycket kvar att göra. Hittills är fönster, fasad och tak renoverade samt två rum invändigt av närmare femtio!

Vår möjlighet att fortsätta återskapandet av Årås beror helt på våra medlemmar och volontärers stöd, utan dem skulle vi aldrig ha nått dit vi är idag!

Genom att bli medlem, volontär eller sponsor kan du vara en del av denna fantastiska resa. Tillsammans kan vi återskapa historien och skapa en unik plats för alla att njuta av.

Gör skillnad och bli en del av vårt gemensamma kulturarv!

Bli medlem

Vill du också bli medlem i föreningen och stötta återskapandet av Årås Säteri & Trädgårdar?
Kostnad:
150: – enskild medlem och år
250: – familj/år
400: – förening/år
Med ditt medlemskap hjälper du till att bevara en del av vår kulturella historia.

Mejla info@arassateri.se och tala om vilket medlemsskap du önskar att ha.

Verksamhetsberättelse och fullt program för utskrift

Om du vill ta del av årets verksamhetsberättelse och övriga dokument från årsmötet kan du ladda ner dem här: Årås VR 2024 Egen Utskrift
2024 Årås program UPPDATERAT 28:3

Volontär

Vill du göra ännu mer för att stödja denna kulturpärla? Varför inte bidra som volontär?
Vi söker alltid efter fler som vill bidra med trädgårdsarbete, utveckling och byggnadsvård, event och tillfälliga projekt. Tillsammans kan vi göra ännu mer!

Kontakta ordförande Jens Böhn på telefon 070-531 61 55  om du har lust att hjälpa till. Eller bara kom som du är när vi har våra fixardagar på tisdagar mellan kl 9-12.

Sponsor

Bli sponsor! Företag och privatpersoner kan också bli en del av vårt sponsorprogram.
Vill du veta mer om hur du kan hjälpa till att stödja Årås Säteri & Trädgårdar som sponsor?
Kontakta Lena Renman på 070-301 08 11 för mer information.

Om du inte vill bli medlem, sponsor eller volontär men ändå ge ett bidrag, kan du enkelt göra det genom att Swisha till 123 155 76 10.
Varje bidrag är värdefullt och hjälper oss att återskapa Årås!